OBĚDOVÉ MENU 27. a 29 - 31. ŘÍJNA 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
PÓRKOVÝ KRÉM VICHYSSOISE, ZAHUŠTĚNÝ BRAMBORAMI, SMETANA, CHLEBOVÉ KRUTÓNY
VÝVAR Z DANČÍHO ŽEBRA, VAJEČNÝ SVÍTEK, ZELENINA, PETRŽELKA
HLAVÍ JÍDLO
SPAGHETTI CARBONARA, SLANINA GUANCIALE, ŽLOUTEK, SÝR PECORINO
SEKANÁ PEČENĚ S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A OKURKOVÝM SALÁTKEM
KRŮTÍ WOK S ASIJSKOU ZELENINOU A UDON NUDLEMI, SOJOVÉ LOMBO, ZÁZVOR, ARAŠÍDY

KŘUPAVÁ KUŘECÍ STEHÝNKA V KOKOSOVÉ OMÁČCE S ČERVENÝM KARI, KORIANDREM A JASMÍNOVOU RÝŽÍ
200 G VEPŘOVÁ KRKOVICE ZE ŠPANĚLSKÉHO PRASETE DUROK, CIBULOVÝ BRAMBOR
KUŘECÍ FILÁTKA SE ZELENINOVOU RATATOUILLE A PARMEZÁNOVOU OMÁČKOU
FILET STEAK Z TUŇÁKA S BRAMBORAMI GRENAILE, RUKOLOVÝ SALÁTEK, SALSA CHIMICHURI, CITRÓN
SALÁTEK
OKURKOVÝ SALÁTEK S VINEGRETEM
 
				





