OBĚDOVÉ MENU 16.- 20. ČERVNA 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
FRANCOUZSKÁ CIBULAČKA Z JARNÍ CIBULKY, SÝROVÁ TOASTÁDA
KACHNÍ DRŮBKOVÝ KALDOUN S NUDLEMI A PETRŽELKOU
Náš tip
DANĚK SE SVÍČKOVOU OMÁČKOU NA SMETANĚ A KOŘENOVÉM ZÁKLADU, BRUSINKY, HOUSKOVÝ KNEDLÍK
200 G HOVĚZÍ RUMP STEAK ARG, KEŇSKÉ FAZOLOVÉ LUSKY, PEPŘOVÝ KRÉMOVÝ DEMI GLACE
OKURKOVÝ SALÁTEK S OCTOVÝM LÁKEM

200 G VEPŘOVÁ JÁTRA NA GRILU SE ŠŤOUCHANÝM CIBULOVÝM BRAMBOREM A OKURKOVÝM SALÁTKEM
SEKANÁ PEČENĚ S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ A KYSELOU OKURKOU
BRAMBOROVÉ GNOCCHI SE ZELENÝM CHŘESTEM A HOVĚZÍ SUŠENOU BRESAOLOU, PARMEZÁN
RISOTTO CARBONARA, PANCHETTA SLANINA, ŽLOUTEK, MÁSLO, OVČÍ SÝR PECORINO
SMAŽENÁ TRESKA VE STROUHANCE OD NAŠEHO PEKAŘE, MÁSLOVÁ BRAMBOROVÁ KAŠE, CITRÓN