OBĚDOVÉ MENU 22. - 25. DUBNA 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
ITALSKÁ TOMATOVÁ POLÉVKA SE SÝREM FETA A OREGÁNEM
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ S BRAMBORAMI A MAJORÁNKOU
Náš tip
JELEN SIKA NA POVIDLECH, VÍNĚ A KOŘENOVÉM ZÁKLADU, TYROLSKÉ ŽEMLOVÉ KNEDLÍKY S PETRŽELKOU
HOVĚZÍ CARPACCIO PEPERONCHINO SE SPAGHETTAMI AGLIO OLIO, PARMEZÁN

PAPRIKOVÉ RISOTTO S RŮŽOVOU FILÍROVANOU VEPŘOVOU PEČENÍ A PARMEZÁNEM
NOKY PLNĚNÉ SÝREM RICOTTA SE ZELENÝM CHŘESTEM, SUŠENÝMI RAJČÁTKY A PARMEZÁNEM
KONFITOVANÝ BŮČEK S PYRÉ Z ČERVENÉHO ZELÍ, NAŠE BRAMBOROVÉ ŠPALÍKY, DEMI GLACE
SMAŽENÝ KUŘECÍ PRSNÍ ŘÍZEK SE SALÁTEM Z BRAMBOR GRENAILE VE SLUPCE, CIBULÍ, OKURKAMI A HRUBOZRNNOU HOŘČICÍ
RAVIOLI S LOSOSEM, ŠPENÁTEM A SÝREM RICOTTA, MÁSLOVÉ CREMINO S KAPKOU CITRÓNU