OBĚDOVÉ MENU 10. - 14. LISTOPADU 11:00 - 15:00 hodin
Polévky
ŠPENÁTOVÝ KRÉM S PALAČINKOVOU VAJEČNOU SEDLINOU
VÝVAR Z DAŇKA S DOMÁCÍMI FLEKY, KOŘENOVOU ZELENINOU A PAŽITKOU
HLAVÍ JÍDLO
SPAGHETTI CARBONARA Z PAPRIKOVÉ KLOBÁSKY, ŽLOUTEK, PEPŘ, SÝR PECORINO
VEPŘOVÁ FILÁTKA S ITALSKÝM SALÁMEM CHORIZO A ŠALVĚJÍ, BRAMBORY GRENAILE PEČENÉ VE SLUPCE, HOŘČIČNÁ DIJONSKÁ OMÁČKA
ČOČKA NA KYSELO S UZENOU KRKOVICÍ, VOLSKÝM VAJÍČKEM, OKURKOU A CIBULKOU

RISOTTO S OLIVAMI A PARMSKOU ŠUNKOU, RAJČATY A MOZZARELLOU, PARMEZÁN
KUŘECÍ ŘÍZEČKY V CORNFLAKES STROUHANCE S VARIACÍ SALÁTŮ A ZELENINY, VINEGRET, CHLÉB FOCACCIA, ČESNEKOVÁ SALSA ALLOLI
KÝTA Z DAŇKA SE SVÍČKOVOU OMÁČKOU NA KOŘENOVÉM ZÁKLADU A SMETANĚ, KARLOVARSKÝ KNEDLÍK, BRUSINKY
FILET STEAK Z TUŇÁKA NA GRILU, MÁSLOVÉ BRAMBOROVÉ PYRÉ, RUKOLOVÝ SALÁTEK, CITRÓN
SALÁTEK
SALÁTEK S FETOU A VELKOU OLIVOU

